önismeret, egyensúly, változás, párkapcsolat, anyaság, kamaszok

Életterv

Garfield és a motiváció

2017. december 08. - Gurin Eszter

Mi nem ehetünk mindig lasagnet, mint Garfield   valahogyan mégis szükség van arra, hogy átlendüljünk a holtponton. Hogyan motiválhatjuk magunkat?

1. A pozitív gondolkodás segít. Ne a múlt kudarcain rágódj, tekints előre, koncentrálj a jövőre, a megvalósítandó tervekre. A hozzáállását mindenki maga alakítja.


2. Legyen célod, amiért teszel. Ne csak álom, vágy, hanem konkrét cél. Legyen határideje amikorra eléred és tudd a hozzávezető lépéseket.


3. Képzeld el, hogy elérted a célod! Most hogy érzed magad? Nagyon sok energia kapható ettől a pozitív képtől, ami segíti a célod igazi megvalósítását.


4. Olyan emberekkel vedd köröl magad, akik lelkesek, támogatnak téged az utadon.


5. Tudd, hogy miért teszel. A belső értékeiddel összhangban legyen a célod.


Ha lasagne már nem eléggé motivál téged, de a saját belső motivációdat keresed, segítségedre lehetek ebben a témában is.

Gurin Eszter
life coach
önismeret, egyensúly, változás, párkapcsolat, anyaság, kamaszok
www.eletterv.hu
+36 20 343 0895

A bejegyzés trackback címe:

https://eletterv.blog.hu/api/trackback/id/tr213406479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása